Kultur & Oplevelser

Bindeballe Købmandsgård der ligger i Randbøl bør man opleve

Artikel foto: Michelle foran Bindeballe Købmandsgård

En god veninde og jeg havde i noget tid snakket om en lille kulturdag, men vejret havde dog drillet lidt her i lille Danmark, men tirsdag 26 maj 2020 så blev det endelige solskin og varmt. Så røg vi afsted på en lille tur i området, hvor vi besøgte tre steder, hvor vi startede ud med Bindeballe Købmandsgård der kom til i 1897, og som har været der lige siden, men nu som et “aktivt” museum.

Artikel foto: Bindeballe Købmandsgård 26-5-2020

Her bliver man sendt direkte tilbage i tiden, hvor man kan se hvordan en købmandsforretning så ud dengang, hvor mange af varerene stadig kan opleves, og nogle af dem kan man endda også stadigvæk købe. Det var en sjov oplevelse at se lidt tilbage i tiden, hvor man også kunne gå op på førstesalen og se et museum, med en masse spændende ting, som alt stammede fra den tid.

Artikel foto: Bindeballe Købmandsgård 26-5-2020

Når man har været en tur rundt og kigge på de mange ting, og måske fået samlet lidt nipsting sammen, man gerne ville købe, så kan man smutte en tur ud i deres gårdhave, hvor man har mulighed for at købe sig kaffe og god gammeldags kage, og det skulle vi naturligvis også have.

Artikel foto: Bindeballe Købmandsgård 26-5-2020

Inde i selve købmandsbutikken kunne man betale med kort og kontanter, men ude i gårdhaven, tog de kun kontanter eller mobilpay, så det skal man lige huske, hvis man vil på besøg. Vi sprang dog over kaffen, da det var lidt for varmt til det, men kage og en sodavand blev det til.

Artikel foto: Bindeballe Købmandsgård 26-5-2020

Det er bestemt noget som man bør opleve, hvis man er i området, og det ligger blot 15-20 minutters kørsel fra Jelling. Når man så er i området med Købmandsgården, så er der endnu flere oplevelser indenfor 5-10 minutters kørsel videre, og dem kan du læse mere om, hvis du holder øje med bloggen i kategorien Kultur & Oplevelser her på campisten.com

Du kan se hvordan du finder vej til Bindeballe Købmandsgård på deres hjemmeside bindeballekoebmandsgaard.dk hvor du også kan se åbningstiderne.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close