Campingvogn & Fortelt

Bette Vogn er pakket og klar til nye campingoplevelser i 2020

Artikel foto: Bette Vogn er pakket og klar til 2020 sæson

Så lykkedes det mig at få pakket Bette Vogn, og er dermed klar til at komme ud på nye campingoplevelser her i april måned 2020. Jeg ryger tilbage på min faste sæson plads, og her på min anden- sæson er jeg næsten med fra starten af, selvom jeg missede påskens sæsonopstart.

Nu skal der kigges frem, men stadig overholde de mange regler der er for tiden i Danmark, men hvis vi alle holder lidt afstand, og husker at spritte hænderne af osv, så skal de hele nu nok gå.

Tiden er i hvert inde, til at komme ud og opleve lidt andre ting, end den samme trummerum på kontoret, hvor jeg til hverdag “lever” så jeg glæder mig helt sikkert til at komme ud og “få lidt luft under vingerne” og se lidt andet.

Artikel foto: Bette Vogn er pakket og klar til 2020 sæson

Når jeg skriver igen, senere denne tirsdag 21 april 2020, så er det for at fortælle om opsætningen af forteltet, og alt det som følger med, for hvad har man glemt at pakke ned? Ja den følelse er der hele tiden, for man glemmer jo altid et eller andet, på trods af at jeg føler at have nogenlunde styr på det denne gang.

Artikel foto: Bette Vogn er pakket og klar til 2020 sæson

Jeg kender mange der laver pakkelister, og det prøvede jeg også at lave, men da jeg så skulle skrive listen, så kunne jeg ikke huske det halve af det “jeg burde huske”.

Artikel foto: Bette Vogn er pakket og klar til 2020 sæson

Derfor pakkede jeg vognen op, fra en ende af, og så satser jeg på at det vigtigste er kommet med, men så er det jo heller ikke værre, end at man kan tage det med næste gang, for jeg skal ikke rejse til f.eks Kroatien..Bette Vogn er klar, og jeg er som sådan også klar til at komme afsted, så nu skal vognen sættes på plads foran mit trægulv, og så skal forteltet sættes op, og det hele pakkes ud.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close