Kultur & Oplevelser

Besøg de mange vandmøller i området eller omkring Vejle

Artikel foto: Børkop Vandmølle

Området omkring Fårup Sø og helt ned omkring Vejle har haft rigtigt mange vandmøller, og en af de første steder hvor vandets kraft blev taget i brug til møllerne, var ved Vejle Ådal.

Det er faktisk en af Danmarks største områder med vandmøller, da Vejle Ådal havde i omegnen af 35, og 15 i Grejs Ådal. En af møllerne (Børkop Vandmølle) er endda med i kampen om Danmarks smukkeste vandmølle, og ligger endda også i toppen, i kampen om denne fornemme titel, som alle jo jagter. Tæt på Fårup Sø Camping kan du gå tur i området Øvre Grejs Ådal som jeg har beskrevet tidligere her på campisten.com, og der er bare mange timers “underholdning” i dette flotte område.

Artikel foto: Øvre Grejs Ådal

Du kan finde frem til afstemningen af Danmarks Smukkeste Vandmølle Her, hvor jeg nok mest vil anbefale at man sætter sin stemme hos Børkop Vandmølle, men det er jo op til dig. Hvis du vil læse mere om historien med de mange vandmøller i området, så kan du se på siden vejleaadalogfjord.dk der har rigtigt mange spændende ting på programmet til områdets mange gæster.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close