Camping & Fiskeri

Aftentur i Skyggehale Put and Take, torsdag 23 juli 2020

Artikel foto: Den store sø ved Skyggehale Put and Take

En aften sidst på ugen, blev brugt i Skyggehale Put And Take, sammen med min bror, og det var hyggeligt.

Torsdag aften 23 juli 2020 så vi vores snit (min bror og jeg) til at tage en smuttur til Skyggehale Put and Take for lige at fiske et par timer, inden regnen atter skulle ramme Danmark om aftenen. Vi snuppede to timer, der med en stang koster 100kr per person, så det var til at overkomme, og her lykkedes det også at få en plads i den store sø, hvor jeg sidste gang fiskede i den lille sø oppe ved huset hvor man betaler for at fiske.

Der var faktisk en del gæster ved søen denne torsdag aften, og endda også flere end hvad jeg lige havde forventet, men det mystiske var at, de var alle sammen Danskere.

Normalt er der virkelig mange Tysker lystfiskere ved Skyggehale Put and Take, men dem har jeg altså ikke set mange af her i 2020, heller ikke efter at grænserne åbnede tidligere i år, efter at have været lukket ned efter Covid-19, men det kan være de alle er ude ved Vestkysten.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take

Vi startede med at fiske 18:50 og havde dermed et par timer frem mod 20:50, og ifølge vejrradaren så skulle der først komme en del regn fra omkring klokken 21:00, men vi blev klogere. For vi havde knap fisket en time, så begyndte det at regne stille og roligt, og her blev vi hurtigt enige om, at hvis det blev værre, så rykkede vi ind i en af de mange læskure, som er sat op til præcis dette vejr.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take

Vi fiskede denne aften med prop/flåd med regnorm, som i de gode gamle dage, og det var alligevel lidt stille, men det var der også hos de mange andre gæster. Men fiskene var der, og man kunne tydeligt se dem jage rundt, og nogle sprang også, og hyggede sig.

En af dem måtte til sidst overgive sig, og kunne altså ikke modstå de lækre regnorm, og det var min bror som var den heldige denne aften, og tog en fin 2kg´s regnbueørred, og kort herefter så tiltog regnen og vi måtte smutte i læ.

Artikel foto: Skyggehale Put and Take

Den sidste time skete der ikke pokkers meget mere, og der blev fanget et par enkelte fisk rundt omkring den store sø, hvor vi stod, men friske luft er altid godt, uanset om man fanger noget eller ej. Normalt fisker jeg med powerbait på bunden, uanset vejr og vind, men nu havde vi endelig fået gravet lidt regnorm, så det skulle der altså fiskes med, og med det vejr, gad jeg ikke skifte.

Fisken fik jeg med hjem, da han sikkert ikke selv gad og rense den, men nu er den i køleskabet, og så må vi lige se hvad jeg finder på med den i dag, men spises skal den jo.

En hyggelig aften med lidt fiskeri, ja det skal jeg i hvert fald snart igen.


 

Back to top button
Campisten.com
Close