Nyheder

Adria Alpina 903 HT: 11 Meter vildt sommerhus på hjul

Artikel foto: Screenshot youtube, Antons Camping

Drømmer du om et sommerhus, hvorfor så ikke købe et med hjul, for campingvognene bliver bestemt ikke mindre, og nu kan du faktisk købe en 11 meter lang campingvogn, som kan stå på campingpladsen året rundt.

Her i artiklen kan du se en video med en ret lækker Adria, selvom jeg personligt syntes der er lidt overdrevent at skal have sådan en stor campingvogn, og man lige så godt kunne tage på hotel. Men nu er vi heldigvis alle så forskellige, men nogle mennesker vil jo gerne have ekstra luksus.

Dette er en Adria Alpina 903 HT og har en egenvægt på 2.800kg, og koster omkring 330.000kr, hvis man altså kigger på campingpriser.dk men hvad Antons Campingcenter i videbæk sælger den til, det ved jeg ikke. Herunder kan du komme med på rundvisning af dette sommerhus på hjul.


(Klik play på skærmen herover og husk lyd, til rundvisningen)

Kilde: Video fra Anton´s Campingcenter (youtube)


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close