Nyheder

Årets første tordenvejr med mulighed for skybrud i 2020

Artikel foto: Sol, Regn, Torden og Skybrud

Vi nærmer os sæsonen for skybrud i Danmark, og her i denne uge 18 kan det måske være vi skal opleve det for første gang. Sidst i denne uge 18, (torsdag, fredag) meldes der om tunge byger der kan indeholde tordenvejr, og altså også mulighed for skybrud, hvor man skal sikre sin bolig m.m.

Det er ikke kun boliger der kan rammes af det, for både i 2019, og i starten af 2020 er det kommet super meget vand, og det har også indflydelse på landets campingpladser, hvor nogle endda var helt oversvømmede. Man kan sikre sit fortelt, hvis man nu har fast gulv opbygget, og det vil godt nok være surt hvis der kom så meget vand at det gjorde gulvet vådt, hvilket vil føre til mange gener.

Artikel foto: Campingvejr

Det bedste råd jeg har, er at man holder godt øje med vejrudsigten, også i det område hvor man nu har vognen på camping, og så tage en snak med campingpladsen, hvis man ikke selv har mulighed for at være til stede. Men nu har vi jo også oplevet mange gange, at der er varslet skybrud, og så kom det slet ikke i det omtalte område, men mere lokalt i forhold til udmeldingen.

Nu må vi se, man ved jo aldrig helt hvad der sker, men det er nu hyggeligt at sidde i forteltet når regnen trommer på forteltet.


 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close