Camping & Fiskeri
  1. april 2021

  Tollundgaard en lun onsdag “sommeraften” sidst i marts

  Onsdag 31 marts 2021 viste vejret sig fra…
  Kultur & Oplevelser
  31. marts 2021

  Har du besøgt Kaj Munk Mindesten i Hørbylunde Bakker

  Dengang motorvejen mellem Silkeborg og Herning ikke fandtes,…
  Camping & Fiskeri
  27. marts 2021

  Frisk fredag eftermiddag i Tollundgaard Put and Take

  Fredag 26 marts 2021 var sidste chance i…

  Camping & Fiskeri

  Når man er på camping i Danmark, så har det altid været populært at tage ud at fiske, og der er noget blandt andet Hollændere og Tyskere benytter sig meget af. Men Danskerne har også taget denne hobby til sig igen, specielt det seneste år med Coronavirus Covid-19, for her er der en god mulighed for at komme ud og få sig noget frisk luft, og på samme tid, få muligheden for at fange sin egen aftensmad. Der er rigtigt meget fiskevand i Danmark, både søer, åer, hav, og put and take søer, hvor nogle steder er gratis, mens andre koster penge, og andre kræver man har det lovpligtige fisketegn, der ikke koster mange penge, og som kan bestilles online. Her på campisten.com kan du se hvor jeg fisker henne i Danmark, hvor jeg skriver om de put and take søer som jeg besøger, men også om jeg fanger noget, og hvad jeg fisker med. Når man er på camping, så kan det være svært at finde madding, hvis ikke man man fisker med alt andet end levende agn, men der er mange gode muligheder for at finde blandt andet regnorm på campingpladsen, hvis man kigger de rigtige steder. Naturstyrelsen har 115 søer i Danmark med frit fiskeri der naturligvis krævet et fisketegn, og der er mange steder i hele landet, man kan vælge mellem, og på samme tid få en god naturoplevelse.

  Flere artikler

  Hobby & Fritid

  Når man er på camping, så kan man bruge tiden på mange forskellige måder, og nogle vælger at tage ud at opleve en masse i området hvor man er, men for det meste er det jo i dagtimerne. Når mørket sænker sig, og man har spist sin aftensmad, og børnene er lagt i seng, så vil nogle sætte sig til at spille nogle spil, andre ser fjernsyn, men så er der også dem der gerne vil bruge sin fritid lidt mere kreativt. Jeg har ofte oplevet at gæsterne sidder og strikker, eller hækler, når de skal slappe af på campingpladsen, og det kan jeg hjælpe dig godt videre med, hvis du mangler inspiration til at hækle, både som begynder eller som øvet. Det er to kanaler på Youtube som jeg varmt kan anbefale, nu ikke fordi jeg hækler, men fordi jeg kender personerne bag, og jeg ved at de er dygtige til det de laver, både det med at hækle, men også det med at redigere deres video, med tale, både på Engelsk og Dansk, så man kan forstå det. Herunder kan du se video-liste, som jeg selv har sammensat hvor det er på Dansk, men lidt længere nede på siden, kan du finde vej til begge kanalerne, som du bør følge, og dermed får besked, når der kommer nye video, hvilket der kommer regelmæssigt, og hele tiden en masse spændende.

  Herunder kan du se min egen sammensatte video-liste fra Youtuberen, CrochetVibe & Guldsnoren, der er en og samme person, hvor eneste forskel er at, den ene kanal er på Engelsk, og den anden er på Dansk. Jeg vil anbefale du følger begge kanaler, hvis du er interesseret i at hækle, for hun er virkelig dygtig til det hun laver, og ikke mindst at lære fra sig, så du kan lave præcis de samme ting. God fornøjelse.

  Lær at hækle på Dansk

  1 / 8 Videos
  1

  Lær at hækle kædemasker | Hækling for begyndere | Hækle for begyndere

  03:37
  2

  Lær at hækle stangmasker | Hækling for begyndere | Hækle for begyndere

  07:02
  3

  Lær at hækle en magisk ring | Hækling for begyndere | Hækle for begyndere

  05:38
  4

  Lær at hækle luftmasker | Hækling for begyndere | Hækle for begyndere

  02:31
  5

  Lær at hækle for begyndere #4[Hækle karklud, hæklet vaskeklud] Hækling for begyndere

  10:13
  6

  Lær at hækle en hue i VAFFELMØNSTER - Hækle venstrehåndet

  32:55
  7

  Lær at hækle for begyndere #3[Hækle karklud, hæklet vaskeklud] Hækling for begyndere

  15:25
  8

  Hæklet Halstørklæde #2 Hækling for begyndere Lær at Hækle halstørklæde

  17:33

  Flere artikler

  Natur & Kulturoplevelser

  Danskerne er blevet vilde med at holde ferie i Danmark igen, for det er gået op for dem, at der mange ting man kan opleve her i landet, eller gense, fordi man har været der som barn/ung, og skal have det genopfrisket. Tilbage i sommeren 2020, der nåede jeg og en god veninde at opleve nogle af de planlagte steder omkring Fårup Sø Camping, kort inden Danmark lukkede ned, hvor vi med store succes besøgte Bindeballe Købmandsgård og her har jeg også været flere gange efterfølgende. Vi fik også besøgt Egtvedpigens Grav, og Tørskind Grusgrav, med Robert Jacobsen & Jean Clareboudt Landskabsskulptur, men det var nu mest naturen der var tiltalende, men vi har jo forskellige syn på oplevelser, og der mange muligheder for kultur & oplevelser, og det gør at der er så meget forskelligt at se på.

  Nyheder

  Kategorien nyheder her på campisten.com indeholder seneste nyt, som jeg lige render på, rundt omkring i Danmark, og som ikke passer ind i en af de mange andre kategorier her på siden, så her kan man altså læse om alt mellem himmel og jord.

  Flere artikler

  Back to top button
  Campisten.com
  Close