Campingvogn & Fortelt

15 maj 2019 hentede jeg min nye campingvogn med fortelt

Artikel foto: Min Campingvogn med fortelt

Jeg har i mange år gået med drømmen om at få min egen campingvogn og komme ud at opleve de steder som man var, som barn. Muligheden opstod for at dette kunne blive til virkelighed og derfor satte jeg mig til at søge på brugte campingvogne på nettet. Ret hurtigt fandt jeg frem til en sød lille vogn med dobbeltseng, lille køkken, køleskab, spiseplads til to, og ikke mindst et fornuftigt fortelt.

Jeg kontaktede sælgeren (camping-specialisten i Lind ved Herning) og de havde næsten lige fået denne vogn ind, men den var klargjort og jeg kunne godt komme ud til Herning og se på selve vognen, som stod på deres plads. Vognen var en Caravelair Antares Luxe 340 fra 2011, og den stod faktisk som ny, eller den var i hvert fald meget velholdt og pæn indeni. Jeg kiggede længe på vognen, og fik et tilbud med mig hjem, og allerede næste morgen måtte jeg bare indse, at dette var min første campingvogn, og kontaktede igen sælgeren og sagde at jeg gerne ville købe den.

Jyde som man nu engang er, så skulle der jo forhandles lidt, og det endte ud med en pris på 62.000kr og et gavekort på 2.500kr til deres butik, for udover campingvognen og forteltet, så havde jeg ingenting. Alt udstyr skulle købes, og de 2.500kr fik hurtigt ben at gå på, og sidenhen har jeg været på besøg mange gange og hente mange spændende ting, som jo skal bruges når man er på tur.

Desværre så fik jeg at vide at der var lang ventetid på levering, da dette jo var lige i højsæson, men 14 dage efter at den var betalt, så ringede de til mig, og fortalte at de havde fået dem klemt med igennem, så jeg kunne komme ud på nye eventyr, og det blev jeg naturligvis glad for.

Dagen kom (15-5-2019) hvor vognen skulle hentes, og her opstod de første problemer, jeg som ny campist slet ikke havde tænkt over, men det lærte jeg bestemt denne dag. For da jeg ankom på pladsen og skulle hente min nye campingvogn, så var den naturligvis trukket frem og gjort klar til at den kunne komme efter bilen. Først manglede der nogle stik til lyset, og så lige sidespejlene, men alt dette kunne camping-specialisten hjælpe med, så dette også kom på plads.

Vi fik koblet vognen til bilen, og læsset tingene ind i vognen som var blevet købt (bla borde, stole osv, men det kommer jeg omkring senere). Vi sagde pænt farvel og tak for handlen, og kørte ud fra pladsen, mod motorvejen, og her opstod problemerne.

Min Hyundai var godkendt til at trække vognen, som naturligvis ikke vejede for meget, men det føltes som om at der var noget galt, da vi kørte på hovedvejen. Bilen og vognen hoppede lidt underligt, men vi tænkte at det jo nok bare var tilvænning, og alt var en ny oplevelse, så vi røg ned på motorvejen hjem mod bopælen.

Her gik det så op for mig, at min bil slet ikke kunne trække vognen, og vi kom max op på 80km/t og kom aldrig i femte gear. (suk) på vejen hjem strøg tankerne gennem hovedet på mig, skal man have ny bil nu? Jeg havde jo næsten lige købt den, og hvad med alle de planlagte ture rundt omkring i Danmark, når man ikke kan trække vognen op af en bakke…

Hvem kører også en tur med en campingvogn, ligesom man prøvekører en bil? Den tanke havde jeg aldrig været omkring, så dette er i hvert fald et af de gode råd som jeg kan give fra mig her på bloggen, til at starte med. Men der findes jo en løsning på alt, og den fandt vi skam også, og måske det var held i uheld, for jeg landede et sted, jeg på ingen måder har fortrudt.

Alt dette og meget mere, kommer jeg omkring her på bloggen…

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close