Nyheder

1 januar 2020 må du køre hurtigere med campingvognen

Artikel foto: Campisten.com

Fra 1 januar 2020 er der også kommet ændringer på landevejene for blandt andet os campister, da vi tidligere kun måtte køre 70km/t på landevejene, men det er nu ændret til 80km/t. Der kan dog stadigvæk være lokale steder, hvor dette stadig er 70km/t, men der skiltes der naturligvis med.

De nye regler er for små vogntog, herunder trailere, campingvogne og varebiler op til 3.500kg og for lastbiler på landeveje og trafikveje, hvor de har sat hastighedsgrænsen fra 70km/t op til 80km/t.

Der er ikke alle som er fan af denne nye lov, men der er jo altid plusser og minusser ved sådanne ændringer. Trafikken vil komme til at flyde bedre, men uhelds procenten hæves også en lille smule, når man må køre hurtigere, men procenten er heldigvis så lille at det er acceptabelt.

 

campisten.com

Campisten.com er en personlig blog, hvor der skrives om oplevelser fra Campingpladser, Put and Take søer, (eller andet fiskevand) og områderne hvor campisten befinder sig nu og her. Bloggen indeholder alt fra nyheder og oplevelser i eller omkring områderne, samt tips og gode råd, hvis du også vil ud at fiske, campere eller have kultur & oplevelser. Campisten, han er i starten af 40érne og elsker at komme ud at opleve, naturen, fiske og bare snakke med forskellige mennesker. Alt du kan læse på Campisten.com er ud fra personlige oplevelser og erfaringer.
Back to top button
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Close
Close